Lessen in jezelf begrijpen

Lessen in jezelf begrijpen

In de training `Lessen in jezelf begrijpen` maak je pas op de plaats. Wil je de regie in eigen handen leren nemen of wil je afhankelijk blijven van wat anderen van jou vinden?

Geloof jij dat alles wat je nodig hebt om te groeien in jezelf ligt? Zou je je eigen kracht ten volste willen leren benutten? Zo ja, dan ben je, bij deze training, op de juiste plek.

In een training van 3 lessen, in een groepje van maximaal 4 personen, wordt er gekeken naar wie je bent en wat jij wilt.

Welke situaties vind jij lastig. Wat maakt dat je deze situaties zo lastig vindt. Om antwoord te kunnen geven op deze vraag maak je eerst een paar stappen terug naar je gezin van herkomst. Op een laagdrempelige manier kijken we naar wat heeft gemaakt tot wie je nu bent. Geen diepgravende dingen maar logische stappen die je helpen begrijpen waarom je soms nog steeds denkt zoals je vroeger als kind dacht. Niet zeggende dat je een kind bent maar omdat je bepaalde vaardigheden nog niet hebt ontwikkeld heb je daarin ook nog niet zo kunnen groeien. Meestal zijn de lastige situaties de situaties waar je nog als een kind in staat.

Na de training ben je je bewust van je sterke- en je niet zo ontwikkelde vaardigheden. Daarnaast heb je je handleiding liggen om aan de slag te gaan, met jezelf.

jantien van dijk coach